Groepen

Zowel voor zakelijke bijeenkomsten als het vieren van een feest in privésfeer, is deze locatie geschikt. De bijzondere ambiance in het rijksmonumentale pand van het Parkhotel Valkenburg waar u een aantrekkelijke combinatie van klassieke en moderne ruimten vindt, is uniek. Indien gewenst met volledige privacy. Dit, in combinatie met kwalitatief goed eten in restaurant PC, maakt dat u met uw keuze voor deze locatie, een goede keuze maakt.

Wij hebben veel aandacht besteed aan het samenstellen van een goede lunch met biologische- en streekproducten, 5Sen-lunches. Van eenvoudig tot luxe en biologisch. Uitbreiden, kleine lunch of mixen, alles mag! U kiest bijvoorbeeld uit een luxe soep met een biologische sandwich en een eenvoudige snack. Bij onze lunch serveren we onbeperkt koffie, thee, ijswater en melk. 

Mocht u specifieke wensen hebben dan werken we dit graag in overleg voor u uit. Voor elk gewenst budget is er een passend menu. De walking dinners zijn een goede keuze als u een groter gezelschap informeel en culinair wil laten genieten. Onze buffetten zijn een goede keuze bij grotere gezelschappen. Bij keuze voor een wijnarrangement komen we graag met een voorstel dat past bij uw gekozen menu. 


Bekijk hier onze zalencapaciteiten en bijbehorende huurprijzen

 

Voor meer informatie verwijs ik u naar www.parkhotelvalkenburg.nl/zakelijk of mail naar sales@parkhotelvalkenburg.nl.

Wij komen graag met u in contact!